Uw digitaal dossier in een muisklik

Dikke mappen, sorteerwerk, stapels bonnetjes en facturen: wie zit er nog op te wachten? Efficiënt is wel wat anders, dus kiezen we bij Malpertuus Accounting resoluut voor de digitale versnelling. We werken met een online portaal, toegankelijk voor u én voor uw boekhouder. Daarop vindt u uw complete boekhouding, overzichtelijk gestructureerd en meteen beschikbaar. Altijd. Overal. Dat werkt efficiënter voor u, maar ook voor ons. De tijdswinst zetten we in voor uw groeimogelijkheden.

Digitale boekhouding - de voordelen

bedrijfsprestatie

Volg uw bedrijfsprestaties op de voet

Log in op ons platform en u vindt er alle informatie over uw stand van zaken. Up-to-date en accuraat. In no time verschaft u zichzelf inzicht in uw financiële prestaties. Zo schakelt u snel en toch doordacht.

Geniet van een digitaal archief

Restaurantbonnetjes? Facturen op papier? Een foto of scan volstaat, onze software doet de rest. Voor u het weet, vindt u het document terug in uw persoonlijk archief. In de Cloud natuurlijk, waar we uw complete administratie veilig bewaren. Alle info op één plaats: van efficiëntie gesproken!

online archief
online administratie

Regel uw administratie online

De samenwerking met uw boekhouder verliep nog nooit zo vlot. U werkt tenslotte met een digitaal platform, en dus met dezelfde informatie aan beide kanten. Bovendien heeft u toegang tot de complete boekhouding van uw bedrijf: de klok rond, waar u ook bent.

Starten met digitale boekhouding?

NEEM SNEL CONTACT MET ONS OP
Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!